مدیر جوان

وظایف مدیر دیجیتال مارکتینگ

در گذشته انسان ها برای به فروش رساندن محصولاتشان یا معرفی تخصصشان لازم میدانستند که یه سری اطلاعات را به صورت شفاهی در اختیار دیگران قرار بدهند که به این کار تبلیغ کردن یا بازاریابی میگفتند و برای همین این شیوه تبلیغ تا حدودی زمان بر بود. با گذشت زمان فرآیند بازاریابی به صورت جداگانه به یک حرفه تبدیل شد. فرآیند تبلیغ یا بازاریابی با ورود به عرصه ی دیجیتال، عنوان دیجیتال مارکتینگ را به خود اختصاص داد. شما عزیزان میتوانید با داشتن اطلاعاتی در زمینه وظایف مدیر دیجیتال مارکتینگ، با حداقل زمان و بدون داشتن محدودیت جغرافایی اطلاعاتی را درمورد محصول یا حرفه تون با کاربران به اشتراک بگذارید و در کسب و کارتان موفق شوید. ما در این مقاله از سایت مدیر جوان سعی داریم شما عزیزان را با وظایف دیجتال مارکتینگ آشنا کنیم پس تا انتهای مقاله به ما همراه باشید.

برنامه ریزی و کنترل بودجه

به طور عادی فردی که عهده دار بخش بازاریابی دیجیتال است باید دو حالت را برای برنامه ریزی و بودجه خود در نظر بگیرد.

  • برای تبلیغات و برنامه های بازاریابی بودجه ای مشخص تعیین نماید.
  • یا باید بر اساس نیاز و برنامه ریزی که برای بازاریابی انجام داده است بودجه دریافت کند.

حال این موضوع که انتخاب کدام روش بهتر و در اولویت قرار دارد کاملا به استراتژی و میزان بودجه ای که مد نظر است بستگی دارد. فردی که مسئول بازاریابی دیجیتال است باید نظارت کلی بر بودجه و برنامه ریزی روی همه ی فعالیت های بازاریابی داشته باشد.

تولید محتوا

برای شروع یک کسب و کار، محتوای متنی به دلیل پر استفاده بودن و توجه گوگل به آن از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو مدیر دیجیتال مارکتینگ باید به اصول اولیه محتوا تسلط داشته باشد و همچنین بتواند استراتژی محتوا را طراحی و اجرا کند و به ابزارهای تولید محتوا اشراف کامل داشته باشد.

استفاده از ترفندها و تکنیک ها برای طراحی سایت

یکی از وظایف مدیر دیجیتال مارکتینگ که در این مقاله به آن اشاره می کنیم آن است که با ترفندها و تکنیک های روز دنیا

در زمینه ی طراحی وب سایت و تجربه کاربری آشنایی داشته باشد. برای مدیر دیجیتال مارکتینگ ضرورتی ندارد که به انواع زبانهای برنامه نویسی مسلط باشد.

بلکه مدیر دیجیتال مارکتینگ میتواند با بررسی و دیدن وب سایت هایی که از نظر تجربه کاربری و طراحی در سطح بالاتری قرار دارند الگو برداری نماید و از آن در طراحی وب سایت استفاده کند. همچنین مدیر دیجیتال مارکتینگ علاوه برآشنا بودن به تکنیک ها باید توانایی استفاده خوب از آنها را داشته باشد. به طور مثال برای افزایش ترافیک و جذب بازدید کننده بیشتر از سئو استفاده کند. با مفهوم  paid search آشنا باشد.و همچنین در جایی که امکان دارد بابت هر کلیک مبلغی را کم کند یا به گونه ای بتواند برای جذب ترافیک عبارتهای مناسبی را انتخاب کند.

توانایی رصد و تحلیل رقبا

مدیر دیجیتال مارکتینگ علاوه بر داشتن توانایی تجزیه و تحلیل باید به ابزارهای تجزیه و تحلیل و کاربرد آن اشراف  کامل داشته باشد. به طوری که بر روی نیازها و خواسته های بازار و مشتری تحقیق کند بازار را خوب جستجو نماید و در زمینه ای تشخیص ترند بازار توانمند باشد همچنین قادر به آنالیز یا تحلیل رفتار تجاری رقبای خویش باشد تا بتواند فعالیتهای سازمان و خود را در راستای نیاز بازار و مشتری مطابقت دهد.

 فرآیند تبدیل یا Convertion rate

مدیر دیجیتال مارکتینگ وظیفه ی فرآیند تبدیل را بر عهده دارد که باید این فرآیند را به طور مستمر انجام دهد. و بر اساس نتیجه گیری که مورد انتظار با هدف ها مشخص شده، اصلاحات مورد نیاز را انجام دهد. فرآیند نرخ تبدیل برای اهدافی مانند: تعداد کلیک روی لینک های داخل ایمیل، تعداد دانلود یک فایل، تعداد فروش، ومیزان بازدید از یک صفحه و… میتواند باشد.

وب‌سایت‌های مطرح و معتبر در آموزش دیجیتال مارکتینگ

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *